دسته بندی : رپورتاژ

ویژگی های سبک صنعتی در طراحی داخلی

آیا تا به حال در مورد سبک صنعتی مدرن چیزی شنیده اید؟ آن چه که در طراحی سبک صنعتی مدرن حائز اهمیت می باشد،  نمایش تمامی جزئیات با استفاده از استایل ویژه می باشد. در بسیاری از سبک های طراحی سعی در پوشش برخی از جزئیات می باشد. اما آن چه که در طراحی سبک صنعتی مدرن حائز اهمیت می باشد نمایش همین جزئیات است. نمایش این جزئیات باید به گونه ای باشد که فضایی منسجم و شیک ایجاد نماید.

طراحی  دکوراسیون خانه با سبک صنعتی،با پیچیدگی خاص خود همراه است.استفاده از دیوار و سقف بتونی،ترک خورده و یا خراب که از لوکس بودن دور است از نشانه های اصلی این سبک است.در عین حال میتوان با این سبک و استفاده از مبلمان مناسب،نورپردازی مدرن و زیبا فضایی خارق العاده خلق کرد.در فضای صنعتی از شلختگی و شلوغی پرهیز می شود در این طراحی کیفیت و یا راحتی محدود نمی شود.در ادامه  ببینید که چگونه میتوان فضایی آرام،گرم،دل نواز و در عین حال خشن و صنعتی  طراحی کرد.

 

سبک صنعتی و ویژگی های آن

در طراحی سبک صنعتی مدرن سبک های مختلف مدرن، کلاسیک و سبک های قدیمی در کنار یکدیگر قرار گرفته و نمایی جدید و جذاب ایجاد می کنند. همان طور که در ابتدا گفته شد توجه به جزئیات نکته حائز اهمیت در این سبک می باشد. برای مثال در انتخاب مبلمان نه تنها توجه به جزئیات طراحی آن، بلکه کاربردی بودن آن نیز مورد توجه قرار می گیرد. اگرچه ایده های طراحی سبک صنعتی شباهت زیادی به سبک مینیمالیست دارد، اما ایده ها زیادی برای ایجاد فضای دراماتیک با استفاده از متریال های مختلف مانند هایگلاس و استفاده از ویژگی های سبک روستیک برای انتخاب کابینت و مبلمان وجود دارد. توجه به فرم و شکل ظاهری و کاربردی بودن وسایلی که مورد استفاده قرار می گیرد، از نکات مهم در طراحی سبک صنعتی مدرن شناخته می شود.

یکی دیگر از ویژگی‌های این نوع دکوراسیون، ایجاد ذهنیت بیینده به زمانی در گذشته است ( مثلاً دوره‌ی انقلاب صنعتی ). در بیشتر نقاط خانه، چشم بیننده به لوازمی بر می‌خورد که گویی مربوط به حداقل شصت سال گذشته است. این امر هر چند ممکن است برای سالمندان ایجاد حس نوستالژیکی داشته باشد، اما مورد پسند عموم و به خصوص جوانان امروزی نیست. این موضوع از دکوراتیوها تا قاب عکس‌ها نمود ظاهری و عینی پیدا می‌کند.

شعاری که در این دکوراسیون مطرح می‌شود این است که استایل یا فرم دکوراسیون صنعتی مستقیماً از تبعیت کردن ساخته شده است. حال ممکن است این تبعیت کردن از دوره‌ی زمانی خاصی باشد و یا تبعیت از افرادی که در آن دوره حاضر بوده‌اند.

استفاده از تناژهای رنگی مرده و بی روح درست حس و حال دهه‌های بیستم تا اوخر پنجاه میلادی را یادآوری می‌کند. هر چند با کنار هم نشستن رنگ‌ها و لوازم دکور خاص و زیبایی به چشم خواهد آمد، اما در کل فاصله‌ی زیادی با دیگر سبک‌ها دارد.

یکی از خلأهای بزرگ و اساسی میان طراحی داخلی صنعتی و دکوراسیون صنعتی در عدم بهره مندی از الهام‌های طبیعی و طبیعت است که باعث شده رنگ و بوی این سبک بیشتر شبیه به زندگی‌های رباتیک و ماشینی باشد تا زندگی‌های بشر امروزی. هر چند توقع این نیست که این سبک مانند سایر دکورها از لحاظ بصری تنوع رنگی بی نهایت داشته باشد، اما استفاده از رنگ‌ها خاکستری و قهوه‌ای و تیره و تار نیز انسان را دچار حس ناخوشایندی می‌کند.
هر چند این رنگ‌ها طبیعتی خشن در خود دارند، اما با یک چیدمان خلاقانه و هنرمندانه می‌توانند گرما بخش محیط خانه نیز باشند. سبک بودن و راحتی از خاصیت‌های رنگ‌های خنثی است اما ایجاد این حالت در دکوراسیون صنعتی کمی دشوار و پیچیده است.

 

طراحی دیوار در سبک صنعتی مدرن

ساخت دیوارهای آجری و دیوارهای بتنی در طراحی داخلی سبک صنعتی مدرن در جهت طراحی دیوار زیاد به چشم می خورد. شاید از جمله قسمت هایی که هر بیننده مجذوب آن شود، همین دیوارها باشد.

 

استفاده از لوله، تیغه چوبی و داکت روکار

همان گونه که قبلا نیز به این نکته اشاره شد، استفاده از المان هایی مانند لوله ها که عموما در اکثر طراحی ها مخفی می شوند، به صورت روکار و در معرض دید می باشند. ایده های طراحی سبک صنعتی مدرن، ویژگی های معماری سبک کلاسیک را به چالش می کشاند.

استفاده از ایده های کاربردی و خلاقانه در کنار یکدیگر، در طراحی فضای سبک صنعتی مدرن به شما کمک می کند. بسیاری از طرفدارین این سبک بر این باورند از جمله تاثیراتی که استفاده از این سبک به همراه دارد، کاهش هزینه هایی است که برای مثال برای توکار کردن لوله ها باید پرداخت شود. هم چنین به گفته آن ها استفاده از این سبک تاریخچه ساخت خانه و ساختمان را نیز حفظ می کند.

در بررسی جزییات این نوع طراحی و چیدمان، توجه به عدم استفاده از گیاهان نیز جالب توجه است. در حالی که همه سبک‌ها بر این موضوع عقیده دارند که گیاهان زینت بخش فضای خانه هستند و با خود جریان زندگی و زنده بودن را به خانه وارد می‌کنند، اما دیدگاه ماشینی و خشن این سبک به ندرت از گیاهان در خانه استفاده می‌کند و در صورتی که اجازه چنین بهره برداری صادر شود، گل‌های خشن و سخت امکان ورود و حضور را پیدا خواهند کرد. گل‌هایی از خانواده کاکتوس‌ها و یا گیاهان جان سخت و مقاوم به شرایط نامناسب آب و هوایی. به منظور ایجاد یک فضای تازه در خانه‌ای با دکوراسیون صنعتی از فکر استفاده پر تعداد و انبوه گیاهان باید خارج شوید.

دکوراسیون صنعتی

استفاده از چوب و فلز در کنار یکدیگر

تعامل چوب و فلز در کنار یکدیگر می تواند نمایی زیبا در طراحی سبک صنعتی مدرن به همراه داشته باشد. استفاده از چوب و لوسترهای فلزی از جمله ایده های پرطرفدار در طراحی سبک صنعتی مدرن می باشد.

 

انتخاب رنگ در طراحی سبک صنعتی مدرن

انتخاب رنگ نکته مهم و تاثیرگذاری در انواع سبک های طراحی شناخته می شود. بیش تر رنگ هایی که در طراحی این سبک مورد استفاده قرار می گیرند، رنگ های خنثی می باشند. توجه داشته باشید که این سبک عموما در خانه ها بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد. از این رو می توانید از الگوها به هر اندازه که خواستید در طراحی داخلی استفاده نمایید. از آن جایی که در طراحی سبک صنعتی مدرن از فلز استفاده شده و بسیاری از تاسیسات روکار می باشند، فضایی سرد ایجاد خواهد شد. از این رو در این مدل دکوراسیون داخلی استفاده از برخی رنگ های گرم در کنار رنگ های خنثی و استفاده از الگوها می تواند در ایجاد فضایی گرم به شما کمک کند. رنگ خاکستری از جمله رنگ هایی است که در طراحی سبک صنعتی مدرن مورد استفاده قرار می گیرد.

 

 

برچسب ها : #رپورتاژ آگهی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها


جستجو در مطالب سایت